Zdeněk Vesecký

Zdeněk Vesecký - rounded

Zdeněk Vesecký je redaktorem serveru Podnikatel.cz. Ve zpravodajství se pohybuje již od ukončení studií na vysoké škole. Ovládá plynně anglický jazyk, usilovně pracuje na francouzštině.

Seznam článků autora          

Článek Nálepka Datum vydání Počet názorů
Kontroly restaurací ze strany pivovarů jsou přísnější než od finančních úřadů Jak podnikat Dnes -
Nováček v oboru gastronomie prorazil díky barům v kancelářských centrech Restaurace a pohostinství 22. 8. 2016 -
Zaměstnejte manažera štěstí. Zvýší potenciál firmy a udrží zákazníky Zaměstnanci 19. 8. 2016 1
Zajímavý paradox: Nejlíp se vašemu obchodu bude dařit vedle konkurence Business plán 17. 8. 2016 -
Kovbojka z Vinohrad pokračuje. Za pokutu se prý strážníci přišli omluvit Provozovna 15. 8. 2016 9
Youtubeři – komplikovaní umělci, kteří za 15 tisíc do firmy pracovat nepůjdou Sociální sítě 12. 8. 2016 4
5 tipů, jak dosáhnout zvýšení prodeje módy a oblečení. Inspirujte se Zákazníci a trh 10. 8. 2016 -
Když k podnikání motivuje batole. Malý syn dal firmě i jméno Jak podnikat 8. 8. 2016 1
Obchodnice dostala pokutu za otevřené dveře. Může se jednat o policejní šikanu? Provozovna 5. 8. 2016 25
Přijímat platby kartami už není drahé a hodí se to i kvůli #EET Jak podnikat 3. 8. 2016 1
Jak udělat úspěšnou mobilní reklamu? Z bannerů je nejefektivnější formát 300×250 E-Commerce 1. 8. 2016 -
7 chyb, které od firemních webů odrazují zákazníky Weby a vyhledávače 29. 7. 2016 2
Nepoužíváte ještě čárové kódy? Chyba, pomohou vám i ve vyhledávačích E-Commerce 27. 7. 2016 -
Mají rodinnou průvodcovskou firmu a chtějí je i instituce hlavního města Jak podnikat 25. 7. 2016 -
Poznat, kdy je čas to zabalit. Jedna z nejdůležitějších vlastností podnikatelů Business plán 22. 7. 2016 -
Proč se restauracím (ne)vyplácí přijímat stravenky? Zákazníci a trh 20. 7. 2016 10
Marketingová automatizace: Nastartujte své obchody pomocí Velkého bratra Weby a vyhledávače 18. 7. 2016 -
Prodáváte padělky? Problém budete mít i v případě, že se k tomu přiznáte Kamenný obchod 15. 7. 2016 2
Prodej na Alibabě bude jen pro velké hráče. Malí na to nemají E-Commerce 13. 7. 2016 3
Seznamte se s Jeans Makerem. Šije džíny, které rostou spolu se zákazníkem Jak podnikat 11. 7. 2016 -
Základní metriky online marketingu mohou selhat. Víte proč? E-Commerce 8. 7. 2016 -
Jak vybrat dodavatele do restaurační kuchyně? Restaurace a pohostinství 4. 7. 2016 -
Chtějí vydělávat, ale nečtou zákony. Proto e-shopisté dostávají pokuty Zákon o ochraně spotřebitele 1. 7. 2016 -
Navrhl dřevěné hodinky, po pár měsících je prodává na všech kontinentech Jak podnikat 27. 6. 2016 11
Obchodní podmínky jsou nepovinné. E-shop můžete provozovat i bez nich E-shop 24. 6. 2016 -
Úroveň obsluhy, i na tom stojí a padá úspěch každé restaurace Jak podnikat 22. 6. 2016 1
Letní „okurkové“ sezóny se netřeba bát. Víme, čím a jak nabudit zákazníky Zákazníci a trh 20. 6. 2016 -
Polovinu peněz na marketing už dnes podnikatelé tratit nemusí. Přesto tratí Malé a střední podniky 17. 6. 2016 -
Jak na prodej sezónních přebytků ze dvora a zahrady Zákon o daních z příjmů 15. 6. 2016 1
Byznys s trdelníky nezná hranice. Z Česka míří až do Asie Malé a střední podniky 13. 6. 2016 3
Jsou marketéři jako Ferda Mravenec? Skutečně zvládnou zakázky všeho druhu? Jak podnikat 10. 6. 2016 1
Kuchyně je výkladní skříní restaurace, její šéf musí být skutečný mistr Jak podnikat 8. 6. 2016 -
Jak zařídit, aby váš podnik od prvního dne praskal ve švech? Sociální sítě 6. 6. 2016 -
Udělá vám kuchyň a s fotkou se chlubí na svém webu. Má na to podnikatel právo? Autorský zákon 3. 6. 2016 6
Při podnikání vznikají stohy dokumentů. Některých se léta nesmíte zbavit Jak podnikat 1. 6. 2016 2
U1, firma založená jako manifest proti kancelářským klišé Jak podnikat 30. 5. 2016 -
Návrh a zařízení restaurační kuchyně je věda. Sami to nezvládnete Jak podnikat 25. 5. 2016 -
Investoři si oblíbili peer to peer půjčky, čekají zajímavé podnikatelské ná­pady Jak podnikat 23. 5. 2016 1
Microsites. Malé weby, které vás zviditelní víc než ty běžné PPC reklama 20. 5. 2016 2
Sexy nejde jen po povrchu, důležitější je u něj hloubka a kvalita Jak podnikat 18. 5. 2016 1

Sledujte Podnikatel.cz

Facebook Twitter Google+