Hlavní navigace

Názory k článku 3 způsoby, jak na mobilní marketing, kterým geniálně oslovíte zákazníky

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 10. 2015 17:42

    x x (neregistrovaný)

    Najde se tu někdo, kdo autorovi pošle 25 korun? Spíš by měl zaplatit on nám.
    1) Tady mu chybí slovo: ....Prostřednictvím e-mailingových kampaní lze odesílat hromadné sdělení desítkám, ale desetitisícům příjemcům......
    2) "Smartphone e-maily snadno přijme, zobrazí a umožní příjemci na ně zareagovat." Každého, kdo mi nachytrofounu vyčerpává mnou zaplacená data na přiblblé nabídky okamžitě vaporizuji.
    3) "Podle statistik mobilních operátorů si 60 % lidí přijatou SMS přečte do 30 minut od doručení." Lež jako věž. Operátor akorát ví, že SMS byla otevřena, ale nikoliv přečtena. Po prvním slově dál nečtu a označím blokovat, protože jsem obtěžován blbinami.
    4) "Úplnou novinkou je komunikace pomocí automatických hlasových zpráv." Novinka tak akorát pro autora. Pokud vidím podezřelé číslo nezvedám a mám-li čas a chuť, pro zajímavost gůglím kdo otravuje. Samozřejmě jde do blokovaných.

    Tedy pokud má článek být nabádáním jak otravovat obyvatelstvo spamem na mobil, tak je to s křížkem po funuse. Skromně odhaduji, že takové zvrácené reagování na vlezlý marketing asi nebudu mít sám.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).