Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku 5 typů zaměstnanců, kterým se vyhýbejte velkým obloukem od anonym - A co takhle z druhe strany - zamestnavatele,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 11. 2010 8:07

    anonymní
    A co takhle z druhe strany - zamestnavatele, kterym se rozhodne vyhnete.

    Neomezenou pracovni dobu povazuji za samozrejmost, za odvedenou praci navic neuslysite ani "diky", natoz ze by jste videli nejakou financni odmenu. Nejlepsi obranou pak je prichaze a odchazet na minutu presne, nehlasit se k zadnym firemnim aktivitam a pri odchodu ze zamestnani vypinat mobil. Mozna mu to dojde, ale spis ne. Ostatne v tom case ktery jste travili praci pro firmu muzete pracovat pro jinou firmu, ktera vasi praci oceni, pripadne si aspon uzivat volneho casu.

    Pak tu mame managory, vyzaduji ritolezectvi, a pokud jej nekdo neaplikuje, je samozjreme "nejhorsim" zamestnancem. Co na tom ze na nem stoji cele oddeleni. Managori jej klidne vyhodi. No a pak prijimaji dalsi a dalsi lidi (klidne i 10+) na praci, kterou predtim vykonaval jediny clovek. Navic vetsinou vubec netusi co jejich podrizeni delaji, natoz aby tomu rozumeli a tudiz nehodnoti vysledky prace, ale dobu stravenou simulaci prace.

    ...
  • 8. 11. 2010 21:28

    Martináč (neregistrovaný)
    Neozčiluj se, o zaměstnavatelích bude třeba další článek, portál Podnikatel opravdu nikomu nenadržuje. :)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).