Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku 5 povinností, které musí splnit každý podnikatel, kterého se EET týká od XX - Je sice pěkné, že jsme neustále informováni o...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 9. 2016 7:42

    XX (neregistrovaný)

    Je sice pěkné, že jsme neustále informováni o EET, ovšem jedná se stále o stejné a bohužel i zavádějící informace. Samotnou kapitolou je např. tzv. certifikát. Správné znění by mělo oznamovat, že certifikát je potřebný nainstalovat jednak do samotné pokladny, nebo do počítače, tabletu či mobilního telefonu. Jinak totiž nebude možné provádět EET transakce. Dále se bude muset instalovat na příslušná zařízení inovovaný prodejní-účetní software. Pokud se využije k EET mobil, PC, tablet, je třeba provést zajištění vytištění účtenky v odpovídajícím formátu. Mohu spolehlivě říci, že tyto operaci nedokáže většina podnikatelů samostatně provést, a budou nuceni využít služeb IT odborníků a pochopitelně jich tvrdě zaplatit. Ono se to sice pěkně čte, ale v okamžku (pokud si bude chtět podnikatel vystačit sám), se náhle objeví neskutečné problémy a starosti. Přeji pevné nervy.

  • 16. 9. 2016 10:45

    cvonza (neregistrovaný)

    Je to šikana ani komouši to nedělali , částečně Hitler ale ne tak důsledně.

  • 24. 10. 2016 15:31

    Nenni (neregistrovaný)

    Dobrý den, dovoluji si naprosto souhlasit, minulý týden jsme kasu koupili a od té doby je to noční můra, po týdnu stále nechodí, voláme vyřizujeme, je to nastavene na technika, výsměch je,že se to má do tří minut spustit. Při prodeji samý úsměv, ne to je strašně lehké, žádné problémy nebudou. Hahaha! Ač kasa od největšího poskytovatele internetu, tak nechodí, nepřipojuje se. Všechny důležité informace jsou utajené, to podstatné v návodu nehledejte!
    A to je teprve začatek , co přijde až to spustí!?
    Tak držím palce.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).