Hlavní navigace

Názor k článku ADIS je tunel a krádež za bílého dne, tvrdí Michal Bláha od makol - Například pokud vás finančák vyzve, musíte vše doložit...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 4. 2017 10:16

    makol (neregistrovaný)

    Například pokud vás finančák vyzve, musíte vše doložit do tuším 8-mi dnů. Pokud však vy o něc žádáte, mají na to dnů 30. Takže to aby jste ani nečerpali dovolenou souvisle 14 dnů.
    Já čekal na registraci k DPH neuvěřitelné 3 týdny, z tohoto důvodu mi padlo několik objednávek na zboží ze zahraničí, které jsem od dodavatele nemohl dovézt. NEměl jsem totiž přiděleno DIČ.
    Takže představa tohoto státu je, že si založíte s.r.o., budete ho asi půl roku startovat a pak milostivě můžete začít podnikat. Je to hnus.
    A bude hůř, vemte si jen, kde všude stát při jedoucí ekonomice nasliboval zvýšení mezd, nabral nové úředníky. Kdo to vše zacvaká, až se ekonomika zabrzdí ?
    Proto jako mnoho lidí, založit firmu například v nizozemí a dodávat do ČR Z Nizozemí, stát nebude inkasovat nemalé DPH z vašeho přemýšlení, práce a starostí, aby vám někdo zaplatil - stát se jen pohodlně veze a ještě vás bude buzerovat ?? Proč, jde to vyřešit lépe.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).