Hlavní navigace

Anketa Zlatý Měšec zná své vítěze

23. 2. 2011
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Již posedmé uspořádal finanční server Měšec.cz čtenářskou anketu Zlatý Měšec – Nejlepší finanční instituce. V období od 23. listopadu 2010 do 23. ledna 2011 mohla veřejnost hodnotit finanční instituce v pěti kategoriích. U každého subjektu bylo možné oznámkovat různá kritéria, jako je nabídka produktů a služeb, jejich kvalita a cena, či klientský servis, a zároveň vložit slovní komentář. O vítězství rozhodla průměrná známka za všechna hodnocená kritéria.

Přehled výsledků, včetně průměrných známek, naleznete na stránkách ankety. Na stejném místě je zároveň k dispozici podrobná unikátní analýza serveru Měšec.cz, jejímž smyslem je zmapovat aktuální situaci na českém finančním trhu na základě výsledků ankety. V analýze naleznete například informace, které finanční domy se těší mezi veřejností největší oblibě a proč, nebo naopak, na jaké finanční instituce a jejich služby si klienti nejvíce stěžují. Věříme, že to bude přínosným vodítkem pro veřejnost i dobrou zpětnou vazbou pro finanční instituce, komentuje šéfredaktor serveru Měšec.cz Dalibor Z. Chvátal. Podrobnosti k anketě Zlatý Měšec 2011, včetně fotografií z předávání cen vítězům, naleznete také v dnešním článku serveru Měšec.cz.

Brand24

Letošní ročník ankety potvrdil, že dlouhodobě u klientů vede Fio banka (1. místa v kategoriích Banky a družstevní záložny a Obchodníci s cennými papíry) a skupina Allianz (1. místa v kategoriích Pojišťovny a Penzijní fondy). Dobré jméno si již několikátým rokem drží také Raiffeisen – Leasing (1. místo v kategorii Úvěrové společnosti), Raiffeisenbank (2. místa v kategoriích Banky a družstevní záložny a Obchodníci s cennými papíry), ŠkoFIN (2. místo v kategorii Úvěrové společnosti), či mBank (3. místo v kategorii Banky a družstevní záložny).

Skokany roku se stalo hned několik společností. V kategorii Pojišťovny to jsou UNIQA pojišťovna (2. místo) a Česká podnikatelská pojišťovna (3. místo), mezi úvěrovými společnostmi se prosadil ČSOB Leasing (3. místo). V kategorii Penzijní fondy zazářil AEGON Penzijní fond (2. místo) a u Obchodníků s cennými papíry se prosadila Československá obchodní banka (3. místo).

Toto je P.R. sdělení

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).