Hlavní navigace

Automobil do Účtenkovky dodá autorizovaný prodejce značky Ford

6. 10. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Jak zjistil server Podnikatel.cz, ministerstvo financí již uzavřelo smlouvu na dodávku automobilu do prvního slosování účtenkové loterie.

Vozidlo zajistí firma Auto Kora top, která je autorizovaným prodejcem osobních a užitkových vozů značky Ford. Cena vozidla činí 360 288 Kč včetně DPH.

Čtěte také: Na Účtenkovku musíte mít čas a trpělivost. Vyzkoušeli jsme udavačskou loterii

Auto dodá autorizovaný prodejce Fordu

Ze smlouvy, která se před několika dny objevila v Registru smluv, vyplývá, že je již rozhodnuto, kdo dodá automobil, jakožto cenu, do prvního slosování účtenkové loterie. Bude jím firma Auto Kora top, která vyhrála veřejnou zakázku ministerstva financí s názvem „Dynamický nákupní systém na dodávky osobních vozidel – Výzva 3–17“. 

Cena za předmět plnění činí 360 288 Kč, přičemž cena bez DPH činí 297 758,68 Kč a DPH činí 62 529,32 Kč. V Herním plánu Účtenkovky je uvedeno, že automobil bude v předpokládané hodnotě 400 tisíc korun a že jde o druhou nejvyšší cenu.

Čtěte také: Vystavili jsme účtenku Účtenkovce, v prvním roce může vyjít až na 86 mil. Kč 

Co se týče konkrétního typu vozu, který firma do loterie dodá, ve smlouvě zatím není uveden. Vzhledem k tomu, že společnost Auto Kora top je autorizovaný prodejce osobních a užitkových vozů značky Ford, půjde zřejmě o vozidlo značky Ford. Tomu odpovídají i zveřejněné záruční podmínky. Server Podnikatel.cz oslovil s dotazem na specifikaci vozidla ministerstvo financí, to ale do vydání článku odpověď neposlalo.

Brand24

Ze smlouvy dále vyplývá, že délka záruční doby musí činit nejméně 24 měsíců, přičemž záruční doba počíná běžet okamžikem podepsání příslušného smluvního vztahu mezi firmou a výhercem účtenkové loterie. V případě, že vozidlem bude mít v dvouleté lhůtě najeto 150 000 km, může skončit záruční doba již tímto okamžikem.

V případě, že k odevzdání vozidla dojde v období od 1. 4. do 15. 9., na autě budou namontována kola s letními pneumatikami. Pokud dojde k odevzdání vozidla v období od 16. 10. do 31. 3., na automobilu budou namontována kola se zimními pneumatikami. V období od 16. 9. do 15. 10. mohou být na vozidlech namontována kola se zimními nebo letními pneumatikami, a to dle požadavku ministerstva.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Zástupce šéfredaktora Podnikatel.cz a BusinessCenter.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).