Hlavní navigace

Babiš si předčasně nadělí pod stromeček #EET, my máme nový web. Jak se vám líbí?

30. 11. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Den před ostrým startem EET mění server Podnikatel.cz kompletně svůj vzhled. Nový web je responzivní a v celé historii serveru jde již o jeho třetí verzi.

V příštím roce oslaví server Podnikatel.cz kulaté výročí. Bude nám 10 let

Zhruba půl roku před tím a těsně před Vánocemi jsme ještě stihli přijít s kompletně novým designem, který je zcela responzivní. Už žádné přepínání na speciální mobilní verzi m.podnikatel.cz. Web se sám automaticky přizpůsobí zařízení, skrze které si náš server prohlížíte.

Jsem rád, že jsme nový web stihli spustit ještě před ostrým startem elektronické evidence tržeb. Jsme si vědomi toho, že právě v tento čas budou podnikatelé potřebovat mnoho informací o této novince v našem daňovém systému, proto je nová a přehlednější struktura webu přímo žádoucí. 

Server Podnikatel.cz má v pořadí již 3. grafickou verzi, ta nová je responzivní

Server Podnikatel.cz má již svou třetí grafickou verzi. Na tu responzivní jsme čekali možná déle, než jsme sami chtěli. I když se to na první pohled nezdá, server Podnikatel.cz obsahuje obrovské množství obsahu. Nejedná se pouze o rozsáhlý téměř desetiletý archiv článků, jedná se také o statický a databázový obsah. Proto promyslet všechny změny zabralo mnoho času.

Postupné změny jste ostatně viděli už v předchozí verzi. Přinesli jsme nové průvodce, ať už v podobě Daňového portálu či Průvodce elektronickou evidencí tržeb, které jsou tak náhradou za předchozí speciály. Jenom práce na těchto nových průvodcích nám zabraly hodiny a hodiny času, a to ještě přitom musíme sledovat aktuální dění a psát články. 

Vylepšovali jsme Rejstřík firem, který se stále rozrůstá. Aktualizovali jsme také naše kalkulačky, které se hodí nejen podnikatelům. Přidávali jsme nové zákony, které naše vláda každoročně chrlí, a průběžně aktualizujeme i naše formuláře.

Bez mého skvělého týmu by to nešlo

To vše v poměrně malém redakčním týmu, na který jsem právem hrdý. Známe se vzájemně už tolik let, že si ani nedokážu představit, že by jiný tým mohl být efektivnější než ten můj. Jmenovitě bych rád poděkoval Danielu Morávkovi, Dáše Kučerové, Zdeňkovi Veseckému, Janě BohutínskéJaně Knížkové. Bez vás a vaší usilovné práce by nový web nebyl možný.

I když jsme poslední týdny strávili v rámci celé firmy prosazováním i pixelových změn, přesto jsem rád, že vidíte právě tu verzi, kterou vám právě dnes představujeme. Klíčová je především nová titulní strana, která je výstavní skříní veškerého obsahu, který na serveru Podnikatel.cz najdete. Oproti předchozí verzi zde vidíte nejen chronologický výpis článků, ale také přehled veškerého statického i databázového obsahu. Ten je rozřazen do tzv. tématických celků, abyste se mohli pravidelně vracet k tomu, co vás nejvíce zajímá. Velký prostor jsme také dali odborníkům, se kterými pravidelně spolupracujeme a kterých si vážíme. Proto je na titulní straně nyní silně propagujeme. Ostatně pokud s námi chcete na této části obsahu spolupracovat, kontaktujte mě na adrese: sefredaktor@podnikatel.cz

Na tento e-mail mi můžete zasílat i připomínky k novém designu, včetně návrhů na vylepšení. Ty můžete připojit i do diskuze pod článek. Za všechny vaše podněty budeme vděční. 

skoleni_15_4

Jsme rádi, že nás čtete.

Jsme Podnikatel.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Podnikatel.cz a BusinessCenter.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).