Hlavní navigace

Bankomatů, které umí přijmout hotovost, je stále více

11. 2. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Počet bankomatů, které kromě výdeje bankovek umí hotovost také přijmout, se stále zvyšuje. Nově je další ve finančním centru Poštovní spořitelny v pražské Revoluční ulici. Mezi další banky, které tyto bankomaty provozují patří i Česká spořitelna a UniCredit Bank.

Depozitní bankomaty jsou stále oblíbenější. Dneškem začíná další fungovat i v pražské Revoluční ulici ve finančním centru Poštovní spořitelny. Obsluha je jednoduchá a vkládání peněz je rychlejší než na pobočce. Depozitní bankomaty navíc umožňují vkládat hotovost naprosto kdykoliv, 24 hodin denně, sedm dní v týdnu, uvedl Martin EybergerČSOB. Další depozitní bankomaty by se měly objevit také v pobočce ČSOB obchodního centra Černý most v Praze a v Hollarově ulici v Ostravě. Do buducna chystá ČSOB a Poštovní spořitelna jejich další rozšiřování.

Bankomaty, které umí přijmout hotovost provozuje i Česká spořitelna (ČS) a UniCredit Bank. ČS v současné době vlastní dva depozitní bankomaty. Ten první byl v nákupním centru Anděl spuštěn loni v červenci. Plánujeme jejich počet zvyšovat a to i mimo Prahu. V tomto roce to bude v jednotkách kusů, uvedla pro server Podnikatel.cz Kristýna Havligerová z ČS. Depozitní bankomaty jsou u našich klientů oblíbené především v segmentu podnikatelů a živnostníků, řekl serveru Podnikatel.cz Tomáš Pavlík z UniCredit Bank s tím, že v současné době má banka 51 těchto bankomatů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Redaktor/ka již pro server Podnikatel.cz nepracuje. 

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).