Hlavní navigace

Blíží se E-business Forum 2011

8. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Majitelé elektronických obchodů mají možnost se vzájemně setkat a získat informace o svém byznyse od odborníků. A to na konferenci E-business Forum 2011, kterou pořádá Asociace pro elektronickou komerci spolu s TUESDAY Business Network. Kromě majitelů e-shopů se konference zaměřuje také na velkoobchodní dodavatele, banky a finanční instituce, dodavatele technických řešení pro e-business a další zájemce o tuto problematiku.

Konference se koná 20. 9. v Hotelu Grand Majestic Plaza Praha od 9 hodin. Hovořit se bude o aktuálních tématech, která trápí české e-shopy, legislativě v oblasti e-businessu, o zákaznických a státních organizacích, které do elektronického obchodování vstupují, o e-businessu v jednotlivých oborech (ať už je to spotřební zboží, IT a elektronika, zájezdy a letenky, móda, nebo domácí spotřebiče ad.), o novinkách v platebních metodách a bezkontaktních platbách, o krizové komunikaci, logistice, vlivu slevových serverů i o zákaznických zkušenostech s e-shopy.

Přednášet na celodenní konferenci budou například Hana Friedlaenderová ze společnosti MEDIARESEARCH, Jakub Havrlant z Allegro Group CZ, Jiří Navrátil z firmy Datart, Martin Kasa z Kasa.cz a mnozí další.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).