Hlavní navigace

Názor k článku Grafická divočina na hlavě? V některých profesích vítaná záležitost od Vratislav Frk - Musím nesouhlasit s jednou věcí ve vydaném článku....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 9. 2011 22:03

    Vratislav Frk
    Musím nesouhlasit s jednou věcí ve vydaném článku. V tématu o brýlích, zásadně nesouhlasím s větou autorky textu, jak už se zmiňuje v této větě: "Pan Vráťa chtěl rovněž vypadat starší, má totiž problém s tím, že ho klienti neberou příliš vážně vzhledem k věku."

    Je to hloupost, protože jste v úvodu uvedli věk opačně, pokud vím, tak jsem byl zrozen v roce 84, tedy mi je 27. Slečně Nele v té době bylo 23 :)) a věřte že nemám problém se bavit s kýmkoliv, a je jedno na kolik se cítí, poslední co bych chtěl je vypadat starší, to jestli vás lidé berou vážně závisí na více aspektech než kterou poskytuje maska brýlí, to že je někdo starší neznamená že mu bude automaticky věnovaná důvěra. Bohužel, mrzí mě to škatulkování ve společenském životě.

    Takže, abych to shrnul, opravdu si nehraji na to co nejsem a nikdy nebudu, ani na přehnaně mladšího, ani na přehnaně staršího, pochybuji že jsem kdy z pusy vypustil "že bych chtěl vypadat starší". Věřte že i slečna Nela, úpravou designu zestárla minimálně o 10let,ve své podstatě jak z hezké holky udělat "svou babičku".

    A jestli mám nějaký problém,tak to rozhodně nebude s věkem. :))
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).