Hlavní navigace

Česká pošta spustila svůj vlastní e-shop. Kromě obálek prodává také textil

2. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Obálky, pohlednice, ale také společenské hry, dětská body, to vše najdou zákazníci v novém e-shopu České pošty. Jeho název ale český není.

Česká pošta má nový web. Na portálu www.postshop.cz provozuje vlastní e-shop. Zákazníci si tu mohou objednat kromě obálek, pohled i obalového materiálu na balíky například i knihy, filmy na DVD, společenské hry a hračky. V nabídce je i dětský textil, jako je dětské body nebo pyžámko. E-shop tak viditelně cílí na ženy.

Čtěte také: Podívejte se, jak bude vypadat balíkomat, nová služba Česká pošty

Zboží si může zákazník objednat na dobírku, může ale také využít možnosti jako při doručování klasických balíků „do ruky“ nebo „na poštu“. Výjimku tvoří nadrozměr. Velké palety doručí pošta k zákazníkovi rovnou.

Čtěte také: Zhoršila se Česká pošta při doručování balíků, či nikoli?

Platby probíhají prostřednictvím dobírky, převodem ale také pomocí platebních karet Visa a MasterCard. V budoucnu bude možné využít až 11 platebních metod PayU, včetně tzv. rychlých bankovních převodů. 

Platby kartou nebo rychlým bankovním převodem představují velmi jednoduchý, rychlý a zcela bezpečný způsob placení, který může zákazníkům významně urychlit dodání požadovaného zboží. Peníze od kupujícího má totiž e-shop na účtu v řádu několika sekund a zboží tak může ihned odeslat, říká ředitel PayU ČR Gabriel Kalapoš.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).