Hlavní navigace

Názor k článku Česká televize plánuje obohatit svůj rozpočet, chce zavést poplatky za počítač s internetem od Obyvatel - Tohle uz je neskutecna drzost, jak vytahat z...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 11. 2008 15:45

    Obyvatel (neregistrovaný)
    Tohle uz je neskutecna drzost, jak vytahat z lidi dalsi dane. Take bych rad vedel, ktery pocitac pripojeny k Internetu neni schopen prijmu streamovane televize ? Musi byt dostatecne pomaly, aby nestihal dekompresi ? Nebo ma ve firewallu zablokovane domeny s timto obsahem (a je k tomu razitko od uradu - neco mi to pripomina z historie ...) ? Nebo nejaka jina pitomost ? Jedina moznost je cele tyhle poplatky zrusit nebo at si to CT zakoduje.

    Jeste nebezpecnejsi je to ovsem v pripade, ze se rozhodnou aby firmy platili za kazdy takovy pocitac. Neumim si dnes predstavit, ze ve firme je nejaky pocitac ktery neni pripojen k Internetu. Takovy je zpravidla k nicemu.

    Dovedeno do absurdity, tak kazdy notebook s WiFi je vlastne schopen pripojeni k Internetu v mistech, kde je toto pripojeni dostupne zdarma (restaurace, kavarny atd.) a tedy schopen sledovani streamovaneho obsahu te nejspravnejsi televize - CT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).