Hlavní navigace

Názor k článku Důvěřiví zákazníci naletěli podvodnému e-shopu od Novák - Jsem poškozený objednal jsem na vltava-shop, ráno...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 5. 2011 9:49

    Novák (neregistrovaný)
    Jsem poškozený objednal jsem na vltava-shop, ráno v 7 hod jsem dal příkaz k úhradě, částka bude připsána až druhý den. Během dne jsem požadoval info z obchodu nikdo nereagoval, tak jsem okamžitě volal do Komerční banky a do České spořitelny, která má toho lumpa jako svého milého:-), protože nic nejde zrušit!!!! Nemohu požádat ani o vrácení peněz, protože nešlo o omyl, ale podvod. Na policii pokud se nejedná o částku nad 5000,- tak toto berou jako přestupek, takže trestní oznámení nehrozí a že mohou okamžitě zablokovat účet je utopie!!!!!!!! Za týden byl až výslech !!!! za týden a už tam jsou jiní oklamaní s tímto účtem, Nikdo mi nedokázal doposud sdělit, zda je již účet zablokován!!!!!!!! To je ostuda a nedivím se, že vše tak trvá a lump a parchant je vysmátý, mohu inkasovat peníze, protože zákon je pro mě.
    Pozor na eshop co vypadá profi a má kamenou prodejnu, vše může být lež dělá to profík na zakázku, jsou to firmy které dělají pro jiné weby a tyto toho zneužijí, proto to vypadá tak dobře. Pozor Česká spořitelna neznamená vůbec důvěru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JE to jeden velký bordel podpořen zákonem. Pošlu někam peníze a nemohu - bankovní tajemství vědět ani kam ani komu.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).