Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Imitace značek nám nevadí, důležité je dobře vypadat, vyšlo z průzkumu od Eskymák - Nelze souhlasit s tím, že všechno oblečení i...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 1. 2014 22:02

    Eskymák (neregistrovaný)

    Nelze souhlasit s tím, že všechno oblečení i obuv je stejně kvalitní bez ohledu na značku.

    U značkové obuvy je běžným jevem, že je podrážka vycpaná papírem a celý to po hromadě drží kapka lepidla nebo jedenen nýtek a hned jak se vám v tom spotí noha, vše se rozpadne. U oblečení zase platí, že je často šito horkou jehlou a po prvním vyprání se rozpadne nebo se rozpadá už v obchodě.

    Faktem ale je, že cena často neodpovídá kvalitě, ať už je to značka nebo ne. Ono je vůbec složitý určit, co je ještě uznávaná značka a co už je jen čína s logem.

    Nenakupuji ale podle toho co se mě líbí a hlavně podle kvality a to musí být za rozumnou cenu. Pokud chci kvalitní obuv, určitě nepůjdou na tržnici, neboť tam určitě najdu cenu, "značku" ale kvalitu už ne. Než koupím boty, odloupnu vnitřní vložku a hledám stopy papíru a lepidla. Jak vidím papír a/nebo šetřením lepidlem tak hážu zpět a opouštím krám.

    Po několika zkušenostech s na první pohled hezkou, levnou ale nekvalitní obuví jsem sáhl po pěkné a kvalitní obuvy, která je sice značková ale značka nijak nevyniká (nechci dělat reklamu, značky neřeším) a cena byla jen o 50% vyšší. Obuv už mam déle, než několik párů předchozích neznačkových šuntů.

    Lidem by asi mělo bejt jasný, že za 50kč nikdo kvalitní tričko nevyrobí, nedoveze a nezbohatne na něm. Na tričku za 200kč už to lze. Tričko za 2000kč už je jen zlodějina ale když se v tom někdo cítí dobře...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).