Hlavní navigace

Názory k článku Ivo Toman: Víte, jak lépe využít svou agresivitu?

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 9. 2011 1:29

    Anonymus (neregistrovaný)
    Agresivita se nejčastěji projevuje v situacích, kdy je někomu dokázáno, že jeho sebedůvěra je neopodstatněná, tedy hlavním zdrojem agrese je zbytnělé ego, nikoliv racionální snaha získat nějaké výhody. Jsou na to četné vědecké studie.

    A při volbě partnera? No pokud jste úchyl co přepadá ženský v parku tak možná...
  • 4. 9. 2011 16:13

    anonymní
    Myslím, že lidem vadí kariéristi především proto, že často jsou za svými cíli přes mrtvoly.
    Udělají kariéru, ale za cenu, že vytvoří podnik, kde musí lidi sedět 10 hodin za kasou za 10.000 měsíčně.

    Je veřejným tajemstvím, že nadnárodní firmy typu Nokia apod. pomocí false flag útoků občanské války na africkém kontinentu, aby tam v chaosu mohli těžit vzácné nerosty typu tantal nutné pro výrobu mobilů.

    To se pak nedivte lidem, že nemají rádi kariéristy, kdy za sebou nechají miliony zmrzačených lidí. Stačí zadat do googlu tantal afrika mobil.

    Nebo politik, který vykrade ze státního majetku miliardy? (Pandury) To se divíte lidem, že takového člověka nesnáší? Vždyť je to obyčejný zloděj.

    Samozřejmě že jsou i kariéristi, za nimiž je fabrika s akceptovatelnými pracovními podmínkami a s fair-play vztahy k okolí. Ale takových je minimum.

    Také není pravda, že 95% lidí není bohatých jen proto, že nechtějí. Velké mzdy malého procenta bohatých lidí spočívá v tom, že ten zbytek má malé mzdy. A "samo" se to tak nestalo, zákony zase píší jen ti bohatí nebo jejich "kamarádíčci".
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).