Hlavní navigace

Názor k článku Blog Petra Krčmáře: Jsou televizní poplatky za PC správné? od Jirka67 - Píšete erudovaně, přesvědčivě a logicky - jediné na...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 11. 2008 21:25

    Jirka67 (neregistrovaný)
    Píšete erudovaně, přesvědčivě a logicky - jediné na co jste možná zapomněl, je skutečnost, že demokracie je krásná - zdegenerovaná - drahá myšlenka, jejiž krásu a výhody zřejmě dnešní společnost není schopna vnímat.
    Technický pokror chtějí využít ke svému obohacení ti, kteří na něj nemají žádný vliv, ale naštěstí se pokrok zastavit nedá...
    Pokud "stát" chce udržet myšlenku nezávislé televize a médii - ať to udělá, a pokud na to potřebuje zvýšit daně - ať je zvýší, ale proč to dělá takhle složitě a promiňte BLBĚ?
    Já přeci taky nemůžu chtít od lidí, aby mi platili za to, že mě mohou vidět. Můžu je o tom přesvědčovat, můžu jim to podsouvat - ale nutit je a třeba ještě zákonem? To se Vám zdá správné?
    Nestačí, že platím umělcům a úředníkům za to, že si vypálím svůj vlastní film na koupené médium, že si zkopíruji článek či brožuru, který jsem napsal ... ještě budu platit, za to, že se mohu dívat ? A co zrakově postižení, používající počítač připojený k internetu - bude platit taky? Však dívat se může - že nevidí, o to tu přeci nejde.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).