Hlavní navigace

Podnikatelský horoskop: Na konci měsíce dojde k vyhrocení sporů

21. 1. 2010
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: 258398
Do konce ledna bude situace ve společnosti poměrně klidná, stabilizovaná. Je to také jeden z mála časových úseků v roce, kdy je dokonce výhodné investovat. Projekty, které budou započaty v této době, přinesou v budoucnu pomalý, ale dlouhodobý zisk. Pozor však na konec měsíce.

Teď je ten nejvhodnějším termínem pro zakládání nových firem nebo obchodů, od kterých chcete očekávat pozitivní bilanci již v nejbližších létech.

Konec měsíce, zejména 30.1., je již více méně dramatický a dojde v něm k vyhrocení různých sporů a dodavatelsko-odběratelských vztahů. Větší zisky budou mít obecně podnikatelé nabízející kulturní vyžití, což se týká např. koncertů i divadel, pohostinství a zábavných center a dále obchodníci s oblečením a módními doplňky. Na větší posun v ekonomice se můžete těšit až v únoru, je však dobré vědět, že bude jen dočasný.

Poznámka ke znamením

Nelze sestrojit podnikatelský horoskop pouze pro postavení Slunce v určitém znamení, nebo ke kalendářnímu dni. Berte proto následující informace s rezervou, nezahrnují všechny vlivy, které máte ve svém horoskopu.

Berani

Beran (vkládat jako náhled!)

Celé období pro ně bude klidné, bez výraznějších výkyvů. Nejaktivnější a tím i nejúspěšnější budou Berani narozeni na počátku dubna a kolem 19.4. Konec ledna přeje naopak Beranům narozeným v březnu.



Blíženci

Blíženci (vkládat jako náhled!)

Ty čeká klidné období, ve druhé dekádě spíše pasivní. Mimořádně úspěšné období nejen po obchodní stránce budou mít Blíženci narození kolem 19. června. Ve třetí dekádě se rozjedou Blíženci narození v květnu.



Býci

Býk (vkládat jako náhled!)

Klidné období s pozitivní bilancí mohou očekávat hlavně Býci narození koncem května, a to především ve třetí lednové dekádě. Na zbytečné výdaje a plýtvání by si měli dát pozor Býci narození kolem 19. května. Do konfliktů se snadno dostanou Býci narození od 6.5. do 29.4. v této časové posloupnosti.



Kozorozi

Kozoroh (vkládat jako náhled!)

I druhá polovina ledna by měla pro Kozorohy představovat jedno z nejpříjemnějších období v celém roce. V podnikání budou úspěšní zejména Kozorozi narození v první půlce znamení, to je do 7. ledna. Na větší zisky se mohou ve druhé lednové dekádě spolehnout Kozorozi narození kolem 15. ledna. V polovině ledna je čekají také mimořádné příležitosti a nové nabídky.



Lvi

Lev (vkládat jako náhled!)

Lvi budou úspěšní díky své mimořádné aktivitě, zejména jedinci narození mezi 8. a 1. srpnem v tomto pořadí a časové posloupnosti. Ve druhé půlce ledna se musejí spoléhat na vstřícnost a dělat kompromisy, nic jiného jim nezbývá.



Panny

Panna (vkládat jako náhled!)

Druhá dekáda přeje dobré zisky zejména Pannám narozeným od 15. září dále. Jednání budou naopak vycházet Pannám narozeným v srpnu a koncem ledna jedincům narozeným na počátku září.



Raci

Rak (vkládat jako náhled!)

Pro Raky je i druhá polovina ledna pasivním obdobím, jejich záležitosti se příliš nepohnou kupředu. Mezi lepší termíny patří pouze 28. – 29.1. Jedinci narození kolem 22.6. by však měli na druhou půlku ledna vsadit téměř všechno. Může se jim podařit uskutečnit mimořádný obchod nebo dostanou dobrou zakázku. Je to však jen ojedinělá vlaštovka, na kterou nelze spoléhat, zbytek roku pro ně bude bohužel naprosto ztrátový, pokud ovšem jiné aspekty v horoskopu neříkají něco jiného.




Ryby

Ryby (vkládat jako náhled!)

Ve druhé půlce ledna začíná Rybám mimořádný rok, který zatím pocítí nejvíce lidé s daty narození kolem 20. února. Když vsadí veškerou energii na tyto dny, budou mít úspěšný rozjezd, který se pozitivně odrazí i po zbytek roku.



Štír

Štír (vkládat jako náhled!)

Pro většinu Štírů představuje zbytek ledna víceméně pohodové období. Pro Štíry narozené hned kolem 24. října je to jeden z nejpříznivějších úseků v roce. Zabojovat musí Štíři narození mezi 7. a 1. listopadem, ti nedostanou prakticky nic zadarmo.



Střelci

Střelec (vkládat jako náhled!)

Klidné období a úspěšné především pro Střelce narozené mezi 7. a 1. prosincem. Střelci narození kolem 22. listopadu mohou v těchto dnech mít zbytečné výdaje. Poslední lednová dekáda bude přínosná pro jedince narozené v listopadu.

Daně x



Váhy

Váhy (vkládat jako náhled!)

Po zbytek ledna se ještě mimořádně daří Váhám narozeným kolem 23. října. Poslední lednová dekáda je příznivá pro Váhy narozené v září. Jde však jen o mírný posun, který nepřekoná jejich dlouhodobě útlumové období.



Vodnáři

Vodnář (vkládat jako náhled!)

Vodnáři narození kolem 22. ledna by měli investovat, jejich příjmy budou stabilní. Štěstí stojí na jejich straně a k oživení dojde prakticky ve všech oborech. Problémy budou řešit naopak Vodnáři s daty narození mezi 5. únorem až 29. lednem.



Alena Bratková
Alena Bratková vystudovala přírodovědeckou fakultu UK a původně pracovala jako geofyzik. Od roku 1997 se pak věnuje astrologii, homeopatii a poradenství. Kromě horoskopů Alena Bratková dělá výklad tarotových karet, regresní terapii a pořádá semináře pro manažery a personalisty.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).