Hlavní navigace

Letní škola internetu startuje již v pondělí

6. 8. 2010
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

V pondělí 9. srpna spouštíme Letní školu internetu společně s Asociací AMSP a českým Googlem. Na to, abyste se do školy internetu zapojili, stačí, abyste sledovali portál Podnikatel.cz prostřednictvím speciálu: http://online­.podnikatel.cz/ Můžete se také stále zaregistrovat na stránkách Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR www.amsp.cz/letni-skola.

Pak vám budeme praktické informace s ukázkami a přímým linkem na portál pomalu servírovat přímo do vašeho e-mailu a vy se můžete vzdělávat v pohodlí domova nebo kanceláře, a to v čase, který vám bude vyhovovat. Navíc všem registrovaným, kteří ještě nemají AdWords účet pro online reklamu, český Google nabídne kredit pro první reklamní kampaň, aby si ji mohli vyzkoušet. To vše zcela zdarma.

V Letní škole internetu vás krok za krokem seznámíme s jednotlivými dostupnými nástroji a bezplatnými službami na internetu, o kterých možná ještě nevíte, ale mohou se stát vašimi skvělými pomocníky v podnikání. Zároveň vám dáme spoustu praktických tipů, které budete moci hned vyzkoušet a přesvědčit se, že z internetu není potřeba mít obavy.

Témata Letní školy internetu:

skoleni_15_4

  1. 9. srpna: Jak na web?
  2. 11. srpna: Internetový průzkum trhu zdarma I.
  3. 13. srpna: Internetový průzkum trhu zdarma II.
  4. 16. srpna: Začínáme s online reklamou I.
  5. 18. srpna: Začínáme s online reklamou II.
  6. 20. srpna: Moje první online kampaň I.
  7. 23. srpna: Moje první online kampaň II.
  8. 25. srpna: Jak můžu kampaň vylepšit? I.
  9. 27. srpna: Jak můžu kampaň vylepšit? II.

Některé lekce doplnímě webinářem a vy budete mít možnost poslat dotazy. Ty nejčastější nebo nejrelevantnější poté zodpovíme s pomocí expertů z Googlu, a to ve specializované poradně (viz níže). A vy, kteří ještě váháte, vězte, že 82% účastníků prvního kola univerzity Online Start! by se do ní ještě jednou přihlásilo a až 90% chce dál pokračovat. Těšíme se na vás! www.amsp.cz/letni-skola a na http://online­.podnikatel.cz/

Zkuste také naši poradnu
Chcete si vytvořit firemní stránku zadarmo? Rádi byste si lépe optimalizovali svůj současný web a nevíte, jak na to? Potřebujete vyhodnotit úspěchy vašeho e-shopu? V rámci projektu Letní škola internetu máte jedinečnou možnost ptát se odborníků ze společnosti Google na vše, co vás zajímá kolem internetu. Google bude dotazy zodpovídat průběžně. Poradnu hledejte na našem diskuzním fóru: http://forum.pod­nikatel.cz/

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).