Hlavní navigace

Máme pro vás další novou poradnu. Zodpoví otázky například kolem platnosti smluv

24. 6. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Podnikatel.cz pro vás spustil další novou poradnu. Najdete v ní odpovědi na otázky z oblasti autorského práva, práva veřejných zakázek nebo veřejných smluv.

Server Podnikatel.cz nabízí svým čtenářům celou řadu odborných poraden, které se specializují na oblasti, jež úzce souvisí s podnikáním. Vedle poradny, která poskytuje informace ohledně zavedení firem a startu podnikání jako takového, nabízíme také poradnu daňovou, poradnu v oblasti mzdového účetnictví a HR, anebo poradnu právní.

Odborníci odpovídali: Byl jsem na pracovním úřadě. Mohu v daňovém přiznání využít slevu na poplatníka? nebo Dotace na rozjezd podnikání jsou k mání. Víme, kde je hledat


Autor: www.shutterstock.com, podle licence: Rights Managed

Právě právní poradenství jsme pro své čtenáře rozšířili o novou právní poradnu, která poskytne tazatelům odpovědi na otázky z oblasti ochrany osobnosti, práva duševního vlastnictví (tj. ochranné známky, patenty, autorská práva..), platnost smluv, právo veřejných zakázek a právo dotační.

Každý dotaz, který přichází do odborných poraden na našem serveru, je velice specifický. Chceme tímto našim čtenářům nabídnout v oblasti poradenství propracovanější služby, říká šéfredaktor serveru Podnikatel.cz Michael Hovorka.

 

Potřebujete radu od odborníka? Využijte našich odborných poraden.

Odborné poradny na serveru Podnikatel.cz jsou hojně využívány. Jednotlivé dotazy jsou poradci ohodnoceny zvlášť. Záleží vždy na složitosti jednotlivých témat. Nejnižší možná cena je 149 korun. 

Zde si můžete přečíst Podmínky užití odborných poraden

Server Podnikatel.cz nabízí také možnost využít tzv. Volného fóra, kde však na dotazy odpovídají sami čtenáři. Za správnost odpovědí server Podnikatel.cz nezodpovídá.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).