Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Ministerstvo plete bič na exekutory a chce rychlejší exekuce od invizitor - Inkvizitor Dobrý den všem poškozeným, važení tohle skuhrání nikam...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 9. 2010 11:56

    invizitor (neregistrovaný)
    Inkvizitor

    Dobrý den všem poškozeným,


    važení tohle skuhrání nikam nevede pojdme s touto exekutorskou sebrankou společne něco provést. Nebaví mě se nato jen dívat, jak spolek exekutorů, tiše podporovaný tímto státem, bankami a společnostmi typu esox,který má tu drzost si ještě udělat tzv. registr solux a dohromady neustále okrádat obyčejné občany tohoto státu a ješte za přispění soudů, které tím místo aby chránili tak se spolupodílí na veřejných lichvách, což je protiústavní. Co pozoruji tyhle vaše případy, moc se neliší od mého jenže já s těmi dacany bojuji jejich vlastními zbraněmi. Jak oni tak já. Geniální věc je podat exekuci na exekutora to je vám pro něj takový šok ,že v ten moment na vás zapomene, ale ještě lepší je si ho vychutnat pomalu až do konce.
    Teď budu řešit dokonce arbitráž na tento prohnilí systém našeho soudnictví! Kdo se pridá ke mě?

    A nebojte se u evropského soudu to těm dacanům neprojde a dokonce u amerických soudů by sedeli za lichvářství až by zčernali , zmrdi jedni , okrádat lidi to byla sametová revoluce, rychle udělat bordel a pak to hazet jeden na druhého a pár chytrých hajzlíků nás tady bude česat a kecat o krizi.
    Nejhorší na tom je , že jste všeci slepí nebo co.

    Čeho se vlastně bojíte?

    Nebojte se a pište, třeba pomůžu zrovna VÁM!!! Společně je porazíme a dostaneme svoje těžce vydělané peníze zpět at pěkně otevřou kasu a vrátí nám je dacani jedni a vymahájí je po těch zlodějích co to svinstvo vymysleli a uvádějí do praxe , když soudce pochybí tak pěkně jak to chtějí zavést u řidičů z platu dolů a ať soud prikáže pěkně tem lichvářům co okrádají především rodiny s dětmi ať jím ty veřejně uloupené peníze hezky vrátí zpet.

    Pojďte se spojit a ne tlachat, upalme je vlastními zbraněmi všiváky.

    To vám vzkazuji
  • 13. 9. 2010 11:59

    inkvizitor (neregistrovaný)
    13. 9. 2010 12:29 smazal Michael Hovorka, důvod: SPAM
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).