Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Mladá maminka si otevřela neobyčejné hračkářství a našla nový smysl života od T. - Článek vyznívá tak, že je to jediný eshop,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 12. 2015 21:59

    T. (neregistrovaný)

    Článek vyznívá tak, že je to jediný eshop, který něco takového (české hračky) prodává, což zdaleka není pravda. Je jich víc a velká část zboží se dá sehnat i v normálních obchodech, samozřejmě ne všechno, ale není to zase taková tragédie, že by v obchodě byly jen samé "čínské šmejdy".
    S čím lze souhlasit je určitý zkostnatělý přístup některých českých hračkářů - výrobců vůči internetovým obchodům apod. Sám jsem část sortimentu poptával a představy výrobců v dnešní době o tom, že budeme odebírat x kusů od každé položky "na sklad" apod. a z toho pramenící neochota se s malým prodejcem vůbec bavit... pak si ovšem člověk přečte, že o jejich výrobky není na trhu zájem. No když nechtějí sami prodat... případně naprostá zkostnatělost v dodávkách... ne, opravdu nebudu čekat 14 dní, než mi nějaký výrobce pošle krabici něčeho, co mu leží na skladě.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).