Hlavní navigace

Ministerstvo pro místní rozvoj připravuje pro veřejnost řadu informačních a propagačních materiálů

17. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ministerstvo pro místní rozvoj připravuje pro veřejnost řadu informačních a propagačních materiálů, kteé budou k nalezení v jeho hlavní centrální budově. Také se od nového roku oblékne do hávu českého předsednictví a nasadí jednotný vizuální styl.

Ministerstvo pro místní rozvoj (MMR) dokončuje přípravy na české předsednictví v Radě EU první poloviny roku 2009. S tím souvisí i jeho aktivní prezentace. Proto nyní připravuje pro veřejnost řadu propagačních a informačních materiálů, které budou od nového roku dostupné v centrální budově MMR na Staroměstském náměstí. Od nového roku se také MMR zahalí do jednotného vizuálního stylu inspirovaného právě tématem českého předsednictví a nad vchodem budovy na Staroměstském náměstí bude vyvěšen banner s logem předsednictví.

Připravuje se i změna vzhledu oficiálních dokumentů, hlavičkových papírů a dalších reklamních předmětů. Informovat se o předsednictví je možné prostřednictvím oficiálního webu www.eu2009.cz. Čtěte více: Počínaje dneškem funguje oficiální web českého předsednictví

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Redaktor/ka již pro server Podnikatel.cz nepracuje. 

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).