Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Moderní, útulná, líp vybavená. Německý diskont v ČR otevřel prodejnu budoucnosti od manžel prodavačky z Lidlu - Dobrý den, manželka dělá již přes 6 let Lidlu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 12. 2015 16:02

    manžel prodavačky z Lidlu (neregistrovaný)

    Dobrý den,
    manželka dělá již přes 6 let Lidlu v jednom okresním městě cca. 55km od Berouna. A nyní co s velkou slávou otevřeli Nový Lidl v Berouně, tak tam musí denně dojíždět, protože neschopné vedení Lidlu nedokázalo za 4 měsíce, co to stavěli nabrat a zaškolit nové lidi!!!
    Takže i když v Berouně má prodavačka nástup za 16000KČ hrubého a jindě v menším městě má v Lidlu po 6ti letech 14800 hrubého, ty kokoti z vedení nedokázali zajistit lidi.
    Dojíždí tam i dokonce z pobočky v Chebu, ale těm platí Hotel, fakt Lidl logika, kterou nechápu.
    Proč tam nedají lidi z Prahy, která je 20km od Berouna?
    Asi ví, že Pražáci, neradi makaj.
    V menším městě má Lidl cca. celkem 15 - 16 lidí celkem, co se střídají na směny a všichni musí dělat. V Berouně jich má být 16 na jednu směnu! A na to ty kokoti ve vedení dopředu nemysleli. A teď, když lidi před vánocema šílí, se diví, že se to tam nestíhá.
    Takže, když tam teď v Berouně vidíte nasrané a strhané prodavačky, tak se jim nedivte. Oni tam být nechtí, ale mají to nařízené!
    Ráno stávají v 4: 15, na 6:00 musí být v Berouně a domů se dostanou 18tá - 19tá večer.

    Zdravím všechny obyčejné zaměstnance Lidlu a přeji jim pokud možno klidné svátky.

    A manažerům Lidlu vzkazuju - nechrápejte a něco s tím zasraným Berounem dělejte!!!

  • 25. 12. 2015 12:31

    Pavell+ (neregistrovaný)

    Naopak, manažeří jsou velice schopní. Provozují prodejnu s minimálními náklady. Pokud by chtěli kvalitní pracovníky z Prahy, museli by je zaplatit a vytvořit jim slušné pracovní podmínky. To ovšem něco stojí.
    Tak Vám tvrdí, že nemohou lidi sehnat a požadují od Vás výkon neodpovídající mzdě a pracovním podmínkám. No a venkovan se snaží.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).