Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Může za vás někdo uzavřít smlouvu, aniž byste o tom věděli? Čtěte reálný příběh od Petr - Také jsem na tuto nabídku reagoval a to...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 12. 2012 20:03

    Petr (neregistrovaný)

    Také jsem na tuto nabídku reagoval a to stížností. Je to napsáno tak, že se člověk v tom předvánočním shonu snadno splete a je to určitě záměrný pokus oklamat zákazníka. V případě, že mě Česká pojišťovna nebo jiný ústav pošle ještě jednou něco podobného, ukončím všechny smlouvy které s nimi mám.

  • 27. 12. 2012 10:59

    motyq (neregistrovaný)

    Takové to věci dělám hned při první takové prasárně. Akorát je problém (i když možná vlastně ani ne), že za chvíli nezbydou v CZ instituce které bych mohl využívat. Z toho důvodu už pokukuju po možnostech mít své peníze/pojiště­ní/hypo/whate­ver třeba v Rakouských bankách. Třeba by to nakonec vyšlo levněji než u cz bank, ale jsem ochoten si klidně "připlatit" za lepší slulžby.

  • 29. 12. 2012 0:57

    LSD (neregistrovaný)

    To pojištění se vyplatí. Na cesty do exotických zemí se pojišťuji u jedné britské společnosti - celosvětově neomezená krytí, pojištění všech věcí, které si vezu, právní asistenci, rizikové sporty a prakticky všechno, na co jsem si vzpomněl, bylo v ceně nebo za minimální příplatek a cenově to vyšlo zhruba stejně jako v ČR. Šéf je zase pojištěn (určitě dům a auto) v Německu a taky si to nemůže vynachválit.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).