Hlavní navigace

Na aukcích finančních úřadů pořídíte nejen auta, ale vybavíte i svou kancelář

9. 6. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Neplatili daně, přišli o své věci. Ty finanční úřady nabízejí v aukcích. Výhodně vybavit můžete nejen svůj vozový park, ale také kanceláře firmy.

Majetek nezodpovědných dlužníků, kteří svou povinnost platit daně odkládají tak dlouho, až o něj přijdou, nabízí jednotlivé finanční úřady prostřednictvím aukcí. V nich si můžete pořídit za výhodné ceny jak vozidlo do svého vozového parku, ale také například nemovitost.

Čtěte také: Potřebujete rozšířit vozový park firmy? Finanční správa nabízí auta dlužníků


www.shutterstock.com

Na aukcích finančních úřadů pořídíte nejen auta, ale vybavíte i svou kancelář

Mezi movitými věcmi, které je možné na aukcích pořídit, je například také sortiment počítačové provozovny. Taková aukce se aktuálně koná 10. června na Finančním úřadě Prahy 10. Za výhodně ceny tady pořídíte vybavení do svých kanceláří. Dražit se budou různá paměťová média, náplně do tiskáren, brašny a další počítačové příslušenství. Nejnižší možné podání za veškerý sortiment je 52 tisíc korun.

Draží se také nemovitosti nebo makety letadel

Neplatiči daní přicházejí v rámci exekucí také o své nemovitosti. A i ty jsou nabízeny v dražbách finančních úřadů. Podnikatel, ale i běžná veřejnost si může přijít například k rekreační chatě u Máchova jezera, ke sportovní hale nebo autosalonu. Mezi zabaveným majetkem byla také maketa letadla OK DUD 07, která se v rámci aukce prodala za 300 tisíc korun.

Vyhledejte své obchodní partnery a souvislosti. Vyzkoušejte Rejstřík firem

Peníze získané na jednotlivých dražbách finančních úřadů jsou určeny na pokrytí daňových nedoplatků, které vznikly neplněním daňových povinností daňových poplatníků.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).