Hlavní navigace

Na Václaváku se bude 3. prosince protestovat proti #EET

24. 11. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V sobotu 3. prosince proběhne na Václavském náměstí v Praze demonstrace proti evidenci tržeb. Svolává ji Asociace podnikatelů a manažerů.

V boji za svobodu podnikání je už opravdu za pět minut dvanáct. 

Alespoň tak komentuje situaci před startem evidence tržeb od 1. prosince Asociace podnikatelů a manažerů (APM). Ta vyzývá podnikatele k tomu, aby přišli vyjádřit nesouhlas s kroky současné vlády směřovanými proti malému a střednímu podnikání. 

Demonstrace proti EET na Václaváku

Demonstraci asociace svolává na sobotu 3. prosince na Václavské náměstí v Praze na 11:55. Shromáždění organizuje spolu s Okresní hospodářskou komorou v Jablonci nad Nisou a hnutím Radostné Česko bez EET.

Asociace podnikatelů a manažerů zároveň podnikatele výzývá, aby dne 1. prosince, kdy EET startuje pro podnikatele v první vlně, zavřeli svůj byznys. Vyjádřete nesouhlas s EET tím, že na 1. prosince uzavřete svou provozovnu. Nemůžete-li přerušit provoz na celý den, učiňte tak alespoň symbolicky – na půl hodiny, na hodinu či dvě, zkrátka dle vašich možností, nabádá Radomil Bábek, předseda APM. 

Podnikatelé by zároveň měli na svoji provozovnu umístit kromě povinného informačního sdělení k EET i leták, pomocí kterého se k protestu připojí.


Autor: Asociace podnikatelů a manažerů

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Podnikatel.cz a BusinessCenter.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).