Hlavní navigace

Názory k článku Nákup mobilů od firmy z karusele? To je vztyčený prostředníček všem podnikatelům

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 5. 2017 20:46

    MK9 (neregistrovaný)

    typický volič anonistů - závist, kus koblihy v ruce a všeci kradnů :)

  • 15. 5. 2017 21:20

    Mila (neregistrovaný)

    Běžte už do háje s tím, že si někdo něco nakradl.Tady nás připravují o svobodu a ještě se nám snaží namluvit, že to dělají pro naše blaho. Sorry jako, ale zlatej Kalosek. Ten si nedovolil takhle šlapat po podnikateli a ještě se na něj usmívat. Teď nikdo neví, kdy mu na dveře zaklepe finanční úřad, aby mu odstavil majetek za něco o čem ani pořádně nevi že existuje. A to jenom, protože si Ministerstvo vytvořilo metodiku která se jim hodí. Sami kážou vodu a pijí vino. Takovych průšvihů se objeví ješte více, ale jako odpověď jim stačí říci...my chceme vybrat daně od těch zlodějů podnikatelských... a slabomyslná vykořisťovaná ovce=volič obrátí pozornost tam kam oni chtějí.

  • 16. 5. 2017 10:41

    Karel (neregistrovaný)

    "Kritérium, že firma nesmí být vyšetřována z daňových podvodů, by rozhodně zákon neporušilo."

    Ale ano a to hned ze dvou důvodů. Tím prvním je presumpce neviny. To uznávám, že dnes řadového občana nezajímá, naši spoluobčané zastávají stejný názor jako pan ministr - podnikáš, takže kradeš. Ostatně proto pan ministr vyhraje volby a bude premiérem.

    Ten druhý důvod je závažnější - aby nedocházelo ve větší míře ke křivým obviněním za účelem zbavení se konkurence. Pokud by už jen pouhé udání a obvinění z daňových podvodů mělo stačit k tomu, aby firma byla vyřazena z výběrového řízení, tak nebude finančák vůbec stíhat tu smršť udání prověřovat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).