Hlavní navigace

Nejnovější články z Podnikatele ihned po vydání snadno a bez hledání

15. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: http://www.shutterstock.com/, podle licence: Rights Managed
Buďte neustále informováni o tom, co nového se děje v podnikatelském světě díky RSS.

RSS je technologie, která vám umožňuje snadný přehled o novém obsahu zveřejněném na Podnikateli. Pomocí RSS kanálů dokážete snadno zachytit vše, co vás nejvíce zajímá (novinky, zajímavosti, aktuální články, nové komentáře nebo příspěvky na blogu), aniž byste museli webové stránky sami nepřetržitě hlídat.

Veškerý obsah můžete totiž mít k dispozici pohodlně přímo ve vašem počítači nebo mobilním telefonu. Nejefektivnějším a nejsnadnějším způsobem je použití tzv. RSS čteček. Jedná se o specializované programy, které zcela samostatně kontrolují, zda se na vámi sledovaných webových stránkách objevila nějaká nová zpráva. Pokud se tak stane, zobrazí ji tento chytrý program automaticky přímo na vašem počítači nebo mobilním telefonu.

Chcete mít aktuální články z Podnikatele na jednom místě, aniž byste museli sledovat svůj email nebo webové stránky? 

Vyberte si z přehledu nejpoužívanějších a nejstahovanějších RSS čteček na serveru Slunečnice.cz. Například FeedReaderCZ pro desktop a Feedly pro mobilní telefon s operačním systém Android nebo iOS. Zkopírujte si požadovaný RSS kód (pro nové články nebo odbornou poradnu) a vytvořte nový kanál. Program nyní automaticky načte poslední novinky z Podnikatele a zároveň ohlídá další nově přidané. Přehled pravidelně aktualizovaných RSS exportů je na světě.

Toto je P.R. sdělení

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).