Hlavní navigace

Slevový portál Pepa.cz má na krku insolvenční návrh, prý ale nekrachuje

7. 8. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Aktualizováno: Doplněn odkaz na návrh na insolvenci
Slevový portál Pepa.cz uvádí na pravou míru informace ohledně svého krachu. Kvůli ztrátě domény je nucen přejít na doménu jinou.

Kolem slevového portálu Pepa.cz kolují informace o bankrotu. Jednatel společnosti Portál pepa.cz s.r.o., která slevový portál provozuje, Petr Sýkora ve svém vyjádření uvádí informace na pravou míru. Podle jeho slov se o žádný bankrot nejedná. Jen jsme nyní přišli o doménu, bojujeme s nekalým jednáním jednoho ze společníků a (dočasně) běžíme na nové doméně www.pobytov.cz, vysvětluje.

Na společnost Portál pepa.cz s.r.o. byl podán návrh na insolvenciTen podal jednatel společnosti Portál pepa.cz, s.r.o. Jiří Jankov s podezřením na to, že zbývající jednatelé Petr Sýkora a Levon Ter-Ghazaryan vyvedli z bankovního účtu společnosti částku přesahující 31 a půl milionů korun ve prospěch společnosti ONLINE BROTHERS, s.r.o., ve které jsou také jednateli.

Mohlo by vás zaujmout: Začali podnikat jako mladí, nyní mají úspěšný slevový server (VIDEO)

Momentálně činíme veškeré právní kroky, aby bylo zamezeno poškozování našeho dobrého jména. Což se teď, zcela logicky, děje. Důvěra partnerů je bohužel v našem oboru velice křehká a my ji od nich momentálně čerpáme na 110 %, uzavírá Sýkora. 

Psali jsme: Spolupráce se slevovým portálem? Už ani za nic

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).