Hlavní navigace

Nemáte jasno v #EET? Zajděte na velkou konferenci. Dorazí i ministr Babiš

20. 10. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: www.shutterstock.com, podle licence: Rights Managed
Již v úterý 25. října proběhne v Praze velká konference k evidenci tržeb. Pražská konference tak navazuje na tu brněnskou. Vstup je zdarma, počet lidí omezen.

V úterý 25. října v prostorách Kongresového centra Praha budou mít podnikatelé unikátní možnost dozvědět se aktuální informace o EET, diskutovat s odborníky či pořídit vhodné pokladní řešení pro své podnikání.

Konference s názvem „Evidence tržeb v praxi“ proběhne za účasti ministra financí Andreje Babiše, náměstkyně ministra pro daně a cla Aleny Schillerové, generálního ředitele Finanční správy Martina Janečka a předsedy představenstva Asociace malých a středních podniků a živnostníků Karla Havlíčka. V rámci dvou obsáhlých přednáškových bloků, na nichž vystoupí odborníci z Ministerstva financí a Finanční správy, budou návštěvníkům poskytnuty informace o tom, koho a jakých transakcí se evidence týká a jak celý systém funguje.

Dále bude detailně popsán harmonogram evidence a také kroky, jak se přihlásit k EET, to znamená od podání žádosti o autentizační údaje a jejich vydání, přihlášení se na portál EET, zaevidování provozoven až po stažení certifikátů. Účastníkům konference bude rovněž vysvětleno, jak řešit situace, které mohou při evidenci tržeb nastat. Součástí konference bude také specializovaný blok AMSP ČR s prezentacemi dodavatelů pokladních řešení pro EET. Účastníci konference se budou moci zapojit do diskuze a pokládat řečníkům dotazy nejen v sále, ale mohou se dostavit i ke stánku MF a FS, kde budou po celou dobu akce přítomni odborníci na EET.

Čtěte také: Podívejte se, jak to vypadalo na dosavadní největší konferenci k #EET

Souběžně s konferencí proběhne veletrh pokladních zařízení pro EET, který zaštiťuje AMSP ČR. Nabídka prezentovaných zařízení bude velmi pestrá, každý podnikatel zde může nalézt takové zařízení, které bude nejlépe vyhovovat jeho potřebám a typu podnikání.

Brand24

Na veletrhu nebude chybět praktická ukázka evidence tržeb – návštěvníci mohou například navštívit kavárnu, kde ke každému zakoupenému nápoji dostanou účtenku, i s unikátním kódem FIK a sami se mohou přesvědčit, jak bude EET fungovat v běžném provozu.   

Vstup na konferenci a veletrh je zdarma, z kapacitních důvodů je ovšem nutná REGISTRACE

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).