Hlavní navigace

Názor k článku Optimismus občanů k otázce boje s korupcí roste od t - Policie kvůli škrtům v rozpočtu nemá na benzin,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 8. 2010 18:59

    t (neregistrovaný)
    Policie kvůli škrtům v rozpočtu nemá na benzin, lupiče honí na kole

    7. srpna 2010 6:49
    Policie má pro letošní rok o 900 milionů korun nižší rozpočet než loni. Suma se rozložila mezi jednotlivá krajská ředitelství, jejich šéfové musí ušetřit, jak umějí. Jedním z důsledků je například to, že policisté jezdí k případům na kole. Jednoduše proto, že nemají na benzín.

    Před dvěma týdny se zloději dvakrát za sebou pokusili vloupat do informačního centra na zámku Lednice. Jeho provozovatelka Michaela Cibulková proto zavolala policii. Čekala asi tři čtvrtě hodiny, než přijel policista – na kole. (idnes)

    A takhle budou u policie "šetřit" = produkovat další škody, za ušetřených 30 Kč za benzín se zaplatí dalších 120 Kč na spotřebovaném času ve mzdě a k tomu přičteme škody za nižší úspěšnost a vyšší zločinost povzbuzenou potlačenou policií. A v oblasti velké kriminality tomu jistě nebude jinak. Je fakt, že ABL možná rozšíří počet svých klientů a nebo posílí "ochranu" a tedy dráž prodá své služby klientům. Bárta neprodělá a co vy? Máte rádi vykradené obchody, platíte rádi poplatky za alarm, těšíte se na rozbité okénko zaparkovaného automobilu či na to, že automobil je již rozebírán na součástky v Rudné nebo v Polsku ? :)

    Vladní strany říkají ANO KRIMINALITĚ, komu řeknete v dalších volbách své ano vy?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).