Hlavní navigace

Poklesne kvalita čerstvých potravin?

24. 2. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Ceny potravin a energií prudce rostou. Přestože spotřebitelé zůstávají cenově velmi senzitivní, poptávají kvalitu a neváhají podpořit klasický specializovaný obchod či dokonce farmářské trhy. Proto uspořádala Agentura Blue Events ve spolupráci se Svazem obchodu a cestovního ruchu ČR specializovanou konferenci Fresh Food 2011.

Horkým tématem byl dopad právě ohlášeného zvýšení DPH u většiny potravinářských produktů na 20 %. Diskutovalo se o strategických otázkách, jako je zvýšení vnímání hodnoty čerstvých potravin u spotřebitelů a zastavení diskontace trhu a pokles kvality.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).