Hlavní navigace

Názory k článku Práce nade vše. Proč makáme i při nemoci?

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 1. 2014 12:40

    esparky (neregistrovaný)

    Ano, také chodim do práce nemocný (pokud jsem schopen dojít do práce), protože týden doma by mě tak rozhodil domácí rozpočet, že si to prostě jen tak dovolit nemůžu...co na tom, že s horečkou nic neudělám, obléknu teplejší oblečení, uvařim horký čaj...a milý zaměstnavateli (potažmo správo sociálního zabezpečení), když mě chceš v práci nemocného, tak mě tu máš:) Mohu jen potvrdit, že v naší openspace to dělá prakticky každý...hlavně že plníme statistiku z pohledu nemocnosti:)

    Mezi léčením doma a v kanceláři velký rozdíl nevidim, horší je to u profesí, kde musí lidé pracovat venku nebo je chvilka nepozornosti může stát život.

  • 22. 1. 2014 20:45

    Dan (neregistrovaný)

    Ano presne tak zdravotni a socialni platim stale,ale jak mile jsem nemocny prvni dny nic nedostanu a s domacim rozpoctem by to sakra zamavalo takze pokud ta profese neni nejak zvlast fyzicky narocna clovek se leci v praci... Samozrejmne ze to zdravi neprizpiva a mozna to clovek odnese pozdeji daleko horsima vecma co budou stat zdravotni pojistovnu milionkrat vic, ale system je tak nastaven byt marod se financne nevyplati(resp. je to velka ztrata) to je jen pro bohate...

  • 1. 2. 2014 21:27

    škodovák (neregistrovaný)

    U mého zaměstnavatele to ani nejde marodit!Neumím si představit mít nemocenskou.Šikana ,popotahování po zaměstnaneckých doktorech a následně výpověd.Stačí jen že má člověk paragraf na dítě a už mu vyhrožujou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).