Hlavní navigace

Proběhla další konference projektu Manuál Úspěšného Muže

11. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Minulou sobotu se v Grand Hotelu Bohemia v Praze sešly hosté na konferenci konané k projektu Manuál Úspěšné Ženy (MUŽ), která ač je určena především pro ženy, hostila i mužské osazenstvo. Konference, která je v pořadí již pátou, byla zaměřena na téma Jak se prosadit. Setkání ukázalo, že to je skutečně přání mnohých žen.

Projekt Manuál Úspěšné Ženy, který založila Eva Čejková, se koná pod záštitou Elišky Haškové Coolidge, chce pomoci českým ženám jít si za svým úspěchem. Skládá se ze sérií lifestylových konferencí, na kterých se přední české úspěšné ženy a muži dělí o své postřehy, zkušenosti a rady. Projekt je podporován řadou známých osobností a partnerů, díky kterým je možné věnovat pozornost i charitativní činnosti ve prospěch Nadačního fondu Slunce pro všechny. V rámci projektu například vznikl náhrdelník, z jehož prodeje plynou peníze na účet zmíněného fondu.

Další konference, která se uskuteční, bude na téma Aktivní život po padesátce. Je určena především pro ty, kteří mají i v pokročilejším věku zájem hledat nové příležitosti osobního růstu a rozvoje. Konference se bude konat 22. listopadu 2008 od 10 hodin v Grand Hotelu Bohemia.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Redaktor/ka již pro server Podnikatel.cz nepracuje. 

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).