Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Pronajímáte nemovitost? Zjistěte si, jak správně pracovat s kaucí od p. - No me spis prijde, ze pan narazi na...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 6. 2015 21:04

    p. (neregistrovaný)

    No me spis prijde, ze pan narazi na to, ze vubec NOZ toto resi a kdyz uz, tak zpusob, jak to resi... dava povinnosti a odebira vlastnicka prava pronajimateli... prece se jedna o jeho soukromy majetek se kterym muze nakladat dle sve libosti. A ne, ze mu bude stat narizovat, jak ma svuj majetek pronajmout, narizovat, ze si majitel sam svobodne nesmi urcit, zda pronajme svuj majetek zene/muzi/te ci one narodnosti/svo­bodnemu/bezdet­nemu/detnem nebo s/bez zvirat.
    O tom to je... ze ti stat zakonem zakazuje plnit svoji vlastnickou povinnost dobreho spravce vlastniho majetku a rozhodnout se tak, aby jsis svuj majetek nehuntoval. Nehlede na to, ze te pak nejaka pani, co nahodou dela v jiste instituci v Brne, muze vesele popotahovat po soudech, zes nahodou nepronajal byt tomu, kdo se ti nelibil. Dyt to je proboha pravo kazdeho majitele povolit nebo vykazat kohokoli ze sveho pozemku, domu ci bytu. A ne ze o tomto rozhoduje stat... To ej to spatne na tom NOZ.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).