Hlavní navigace

RegioJet otevírá designové pobočky

15. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Železniční dopravce RegioJet, který patří do skupiny Student Agency Radima Jančury, otevírá své pobočky na pražském hlavním nádraží, na hlavních nádražích v Olomouci, Pardubicích, Havířově a Ostravě a na nádraží Ostrava – Svinov. Od 26. 9. budou kromě prodejen cestujícím k dispozici designové kavárny ve stylu letištního salonku s internetem a občerstvením. Prodejní místa budou zastřešovat prodej jízdenek na vlaky RegioJet, autobusy Student Agency, ale také například jízdenek na evropské rychlovlaky TGV, Eurostar ad. Vlaky RegioJet začínají na trase Havířov – Ostrava – Olomouc – Pardubice – Praha jezdit 26. 9.

Jak zjistil server Podnikatel.cz, České dráhy, kterým v dopravci RegioJet na této trase vyrostla silná konkurence, budou o cestující bojovat. Původně slibovala konkurence nové supervlaky, dnes chce na trať poslat desítky let staré vozy i lokomotivy. Naše pozice je obtížná v tom, že se dlouhá desetiletí do modernizace vozového parku neinvestovalo a tento skluz dnes musíme rychle dohnat, abychom si udrželi naše zákazníky, řekla serveru Podnikatel.cz Kateřina Šubová, regionální tisková mluvčí Českých drah.

Ze srovnání podmínek dopravy a cen mezi RegioJet a Českými drahami vyšel na business serveru Podnikatel.cz lépe první dopravce. Tradiční dopravce, České dráhy, bodoval například v době trvání cesty či v počtu spojů a jejich kapacitě. RegioJet naopak vedl v porovnání nabízených služeb. Čtěte více: Souboj RegioJet vs. České dráhy? 6:4 vyhrává firma RegioJet 

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).