Hlavní navigace

Názor k článku Řetězení pracovních poměrů na dobu určitou částečně umožněno od JKL - Různé garance atd. v pracovních smlouvách jsou jenom...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 4. 2013 13:36

    JKL (neregistrovaný)

    Různé garance atd. v pracovních smlouvách jsou jenom brzdou ekonomiky zaměstnavatelů i skutečně perfektních zaměstnanců.

    Například já, když jsem pracoval jako zaměstnanec, bych opravdu uvítal možnost, kdybych měl zkušební dobu NONSTOP. Protože jsem odváděl vždy perfektní práci a dostával jsem více nabídek, než jsem mohl přijmout. Některé, i když jsem je chtěl využít, jsem ale musel nechat být právě kvůli debilním smlouvám s dvouměsíční výpovědní lhůtou.

    Podle mě by mělo být právo zaměstnance i zaměstnavatele říct: "KONEC TEĎ V TÉTO MINUTĚ!"

    Bohužel na světě je 99% zaměstnanců jenom flákošů, kteří nechtějí skutečně pracovat na 110% a vydělat si opravdu dobré prachy, ale chtějí jenom "docházet do práce", kde teda udělají to nejnutnější nutné, aby o práci nepřišli a stačí jim, když dostanou tolik, aby zaplatili bydlení, nějakých trochu hader a pííívečko...

    Jako zaměstnance mě ještě nikdy nikdo nevyhodil. Když jsem odcházel, tak vždy jen proto, že firma, kde jsem pracoval mi už nechtěla nebo nemohla zaplatit víc. Takže mojí garancí nebyly nikdy zákony, ale to, že když se podíval nadřízený na výsledky, tak byly několikanásobné, co měli ostatní.

    Každému, kdo se bojí o práci nebo na ni nadává bych doporučil tohle. Ostatně takový člověk absolutně NEPOCHOPIL smysl práce a vztahu zaměstnanec - zaměstnavatel.

    Ano, každý chce místo ředitele nebo "něco lepšího", ale jak to má dostat, když nezvládá ani tu "blbost", kterou dělá teď?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).