Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Rok a déle bez práce? Zřejmě si ještě dlouho neškrtnete od mhi - Jakozto jednatel zamestnavatele, ktery aktualne hleda nekoho na...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 9. 2013 1:35

    mhi (neregistrovaný)

    Jakozto jednatel zamestnavatele, ktery aktualne hleda nekoho na pozici administrativy mohu s klidnym svedomim sdelit, ze lide u nas pracovat nechteji (ani kdyz nevi kolik dostanou, nebo naopak jim odsouhlasim jejich predstavu s moznosti rustu!).

    Jedna pani si rozmyslela jit na pohovor, protoze do prace by musela hodinu cestovat (pres Prahu). Penize jsme jeste neresili.

    Dalsi nema cas prijit v terminech, ktere jsem ji nabidnul - je nezamestnana (?!?!).

    Dalsi chce jen castecny uvazek, jina chce chodit do prace az temer pred obedem (!?).

    Mam z toho hledani takovy pocit, ze tito lide nejen ze jsou treba rok na pracaku, ale pro ne to je pohodlne a nechteji vlastne ani tak moc pracovat. K tomu jeste vetsinou ani nemohou moc nabidnout (jazyky, praxe) a diktuji si podminky, ktere myslim soudny zamestnavatel nemuze prijmout. Tato kombinace z nich dela nezamestnatelne, ale jejich vinou.

    Na druhou stranu jsem narazil i na extrem osoby, ktera soucasne pracuje ve 2 firmach a chce jit do treti.

  • 10. 11. 2013 22:11

    Gaby (neregistrovaný)

    Škoda, že se takový zaměstnavatel nevyskytuje i v MS kraji. Co já bych za takovou práci dala. Ale v lokalitě, kde žiji je to jen o známostech...­.bohužel a bez nich si člověk ani neškrtne. Přeji Vám, abyste našli zaměstnance, který bude pracovat rád a bude si vážit, že má práci.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).