Hlavní navigace

Server Podnikatel.cz spustil vlastní kvalifikační kurzy a semináře

14. 5. 2009
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Odborný server Podnikatel.cz spustil zcela nový vzdělávací projekt. Pod názvem AKADEMIE Podnikatel.cz bude nabízet kurzy a semináře určené především pro podnikatele, živnostníky, účetní a širokou veřejnost. Účastníci historicky prvního kurzu získají jako bonus vstup na jeden seminář zdarma.

Business server Podnikatel.cz spouští v rámci rozšiřování své činnosti zcela nový edukativní projekt AKADEMIE Podnikatel.cz, který formou kurzů a seminářů nabídne možnost průběžného zvyšování kvalifikace všem zájemcům o tento druh doplňování vzdělání.

Projekt Akademie přesně zapadá do vzdělávacího konceptu, který vydavatelství Internet Info v posledních letech zařadilo do své škály činností. Vedle odborných konferencí jednotlivých serverů a pravidelných školení, jež provozují server Root.cz a konzultační centrum Dobrý web, se náš projekt stává dalším pilířem tohoto podnikatelského záměru, upřesňuje Michael Hovorka, šéfredaktor serveru Podnikatel.cz.

Přehled vypsaných kurzů je k dispozici na webových stránkách Akademie stejně jako registrační formulář a přehled stálých i externích lektorů, kteří se na výuce budou podílet. V období měsíců červen až srpen 2009 se mohou zájemci přihlásit do kurzů na téma účetnictví pro začátečníky, managementu, základů marketingu či specializovaných daňových seminářů. Do budoucna hodlá Akademie spustit také rekvalifikační kurzy a rozšířit nabídku kurzů kvalifikačních.

Partnerem projektu je mBank. Spolupráce se vzdělávacím projektem serveru Podnikatel.cz je pro nás určitě zajímavá. Svojí nabídkou totiž oslovujeme širokou skupinu podnikatelů, živnostníků. Navíc jsme rádi, že můžeme přispět k jejich dalšímu vzdělávání a tedy ke zvyšování úrovně celé podnikatelské sféry v České republice, dodává Pavla Renčínová, tisková mluvčí mBank CZ.

Dalšími partnery projektu jsou Institut rozvoje podnikání VŠE a Universita del Caffé, unikátní projekt podporovaný výrobcem prvotřídní kávy illy, který formou kurzů představuje kávovou kulturu do nejmenších detailů. Universita v rámci širší spolupráce nabídne účastníkům Akademie 20% slevu na své speciální kurzy o kávě.

Brand24

Zároveň s tím startuje soutěž nesoucí motto: „Probuď v sobě Itala a vyhraj luxusní kávovar“. Hlavní důraz partnerství s Universitou je však kladen především na obsahovou spolupráci na téma umění přípravy a pití kávy do rubriky Manažerský život. Historii a růst obliby tohoto nápoje představuje například kávový speciál Svět espressa.

Aktuální informace ohledně vypsaných kurzů a seminářů jsou k dispozici také na stránkách sítě Facebook.com.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Zástupce šéfredaktora Podnikatel.cz a BusinessCenter.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).