Hlavní navigace

Sháníte dodavatele? Podnikatel.cz představuje nový systém poptávek

10. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 258398
Podnikatel.cz spustil nový systém poptávek. Jsou přehlednější a nabízejí více možností. Seznamte se.

Další novinkou na serveru Podnikatel.cz je po odborných poradnách nový poptávkový systém v sekci Poptávky. Ten přináší rozšířenou možnost zadávat nové poptávky zcela zdarma přímo přes portál Podnikatel.cz. Poptávky jsou nově více přehlednější a byly rozšířeny o novou kategorii Veřejné zakázky

Dodavatelem dat i systému se stal největší poptávkový systém v ČR AAA Poptávka.cz

Zadání nové poptávky

Zadání nové poptávky je zcela zdarma. Poptávající tak díky rychlému systému mohou ušetřit až 30 % nákladů z ceny služeb či zboží díky porovnání jednotlivých nabídek dodavatelů, které zasílá systém automaticky na zvolený e-mail. 

Výhody pro poptávající

  • zadání poptávky na zboží nebo služby zcela zdarma
  • systém rozešle vhodným dodavatelům (firmám z oboru podle poptávky)
  • poptávající si vybere z obdržených nabídek, které dodavatelé zašlou

Registrace pro dodavatele zdarma

Naopak dodavatelé mohou využíváním služby získat nové obchodní příležitosti z řad soukromých a firemních zákazníků. V současné době nabízí systém přes 500 aktuálních poptávek každý den. 

K zakoupení služby je nutné se zaregistrovat. Po uhrazení poplatku začne systém zasílat poptávky s kontaktem na poptávajícího z nastavených oborů a lokality. Registrace do poptávkového systému je bezplatná, dodavatel si může nastavit zasílání poptávek (neplaceně bez kontaktu na poptávajícího), aby si získal přehled o nabízených poptávkách. 

Celý systém Poptávky je roztříděn do jednotlivých kategorií. Samostatnou jsou pak veřejné zakázky. Systém automaticky vyhodnocuje některé poptávky jako atraktivní, na úvodní stránce má uživatel možnost zjistit informace také o nejnovějších poptávkách. 

K vyhledávání konkrétních poptávek slouží běžnérozšířené vyhledávání

Toto je PR sdělení

Foto: www.isifa.com

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).