Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Smutný příběh: Firma přišla kvůli pozdě zaplaceným 3 korunám o desetitisíce od P2010 - U zdravotni pojistovny mam trvale preplatek asi 700...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 11. 2013 0:57

    P2010 (neregistrovaný)

    U zdravotni pojistovny mam trvale preplatek asi 700 Kc, ktery si tam nechavam prave kvuli podobnym nesmyslum. Bez sance. Jednou jsem dostal celkem dva dopisy (v hodnote 30 Kc) ze pry jim dluzim osmdesat haleru. Vydal jsem se tedy na pobocku s dotazem co to ma znamenat. Slecna zira do pocitace a pak pronese ze nechape proc mi to posilaji, kdyz tam mam preplatek asi 700 Kc. To vim. Ptam se zda-li je to tim vyresene ? Neni !

    Musim pry najit urednika, ktery ten dopis odeslal. Nastesti jsem z Prahy, takze cesta do centralniho chramu neomylneho bozstva nezabere cely den. Tam se nakonec dozvidam, ze pry se "jim spatne zapocitala" prichozi platba v systemu. Tentyz dumyslny system ale (v dusledku vlastni chyby) nevahal a okamzite vygeneroval dva dopisy v hodnote 30 Kc o "dluhu" 80 haleru. Nastesti je to tim tedy vyresne, protoze "dluh" je smazan spravnym zapocitanim nasledne platby.

    Co na tom, ze tam byl celou dobu na jejich uctu preplatek v hodnote tisicinasobku smysleneho dluhu. Jasne tim naznacuji, ze jim vubec nejde o ty penize. Chteji jen buzerovat a maji ve vsem bordel.

  • 14. 11. 2013 11:26

    braqela (neregistrovaný)

    V článku se konstatuje překvapivé zjištění, že rozhodování soudů jde proti zdravému rozumu. Ale to víme z praxe všichni, protože zákony dělají lidé bez zdravého rozumu, kteří v životě nedělali, ničemu nerozumí a ještě se nechávají bezostyšně vydržovat z vašich peněz, které vám stát ukradne, ale za to už nic neodvede a ještě buzeruje.
    Jo, a píšu vám z daňového ráje, sedím ve stínu palmy, usrkávám piňakoládu. A proč? Protože ve zdejších daňových, právních, sociálních zákonech se vyzná i děvečka od krav, takže neživím daňové poradce, účetní, všelijaké optimalizátory a k tomu armádu dalších státních buzerantů.
    Účetnictví vedu systémem v sešitu má dáti/dal jako moji předci, daňové přiznání udělám na jednoduchém formuláři za tři minuty a daň si nemusím pracně vypočítávat sám, neboť tady to dělá finančák. Mno a co mi finančák nakonec ve finále vyměří zaplatím bez diskuzí, protože ať je to jakákoliv částka, tak není likvidační pro chod firmy, já mám dost, finančák má dost a zaměstnancům tam u vás můžu dát nadprůměrný plat, protože zaměstnanec co něco umí, musí být tomu odpovídajícně ohodnocen a ne aby obracel každou korunu a v práci řešil existenční problémy celé rodiny. Jo a i ta uklízečka má na to, aby si bez zpoceného čela mohla dovolit 10 dní moře, palmy a pařbu piňakolády a pak se celý rok nepást na zeleným před barákem.

  • 20. 11. 2013 17:19

    Pepa (neregistrovaný)

    Vedle buzerace jim jde o kšeft pro spřízněného advokáta + soudce + exekutora. Z 0,8,- Kč vám tato povedená trojice udělá dluh 18.000,- Kč.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).