Hlavní navigace

Stahujte přiznání k dani z příjmů fyzických osob 2016. Máme je s i bez přehledů

18. 1. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Přiznání k dani z příjmů fyzických osob za rok 2016 nabízíme v interaktivní podobě. K dispozici je s přehledy pro ČSSZ a zdravotní pojišťovnu, ale i bez nich.

Na podání daňového přiznání k dani z příjmů je stále ještě spousta času. Termínem pro osoby samostatně výdělečně činné (OSVČ), které nevyužívají služeb daňového poradce, je pondělí 3. dubna. Podnikatelé s daňovým poradcem mohou přiznání podávat až do pondělí 3. července. Do 3. dubna však musí příslušnému finančnímu úřadu tuto skutečnost doložit. Stále také platí, že za den podání se bere den, kdy OSVČ odevzdá přiznání na finančním úřadě, poště či ho odešle prostřednictvím daňového portálu nebo datové schránky.

Přehledy, jak pro ČSSZ, tak pro zdravotní pojišťovnu, je nutné odevzdat nejpozději do jednoho měsíce od doby, kdy měli podnikatelé podat daňové přiznání. OSVČ bez daňového poradce musí přehledy odevzdat do úterý 2. května. Pokud OSVČ použijí služeb daňového poradce, musí přehledy podat do úterý 1. srpna. Do konce dubna ale musí tuto skutečnost doložit místní správě sociálního zabezpečení a zdravotní pojišťovně.

skoleni_15_4

Pokud chcete mít své daňové povinnosti splněny co nejdříve, nabízíme už nyní interaktivní formuláře k dani z příjmů fyzických osob.

Přehledy o příjmech a výdajích všech zdravotních pojišťoven nabízíme také jednotlivě. Stejně tak pro Českou správu sociálního zabezpečení. 

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).