Hlavní navigace

Stahujte zdarma praktického průvodce online marketingem

13. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: www.isifa.com
Význam online marketingu je v současnosti vysoký a dál roste. Jak v něm být však úspěšný? Stáhněte si praktickou online příručku. Je zdarma.

Tradiční marketingové metody jsou v dnešní době již přílišdrahé a čím dál tím méně efektivní. Význam online marketingu je v současnosti vysoký a dál roste. Pokud podnikatelé online marketing zanedbávají, nebo ho dokonce z celkové marketingové strategie úplně vynechávají, přicházejí o mnoho obchodních příležitostí a zajímavých výsledků, které může efektivní online strategie přinést.

V příručce se dozvíte, jak krok po kroku nastavit svůj online marketing. Nezávisle na tom, jestli s internetovým marketingem právě začínáte, nebo si chcete oprášit své znalosti, může tato příručka posloužit jako základní průvodce nastavením a realizací úspěšné strategie v internetovém marketingu. Počínaje stanovením strategie pro klíčová slova a zveřejňováním hodnotných textů na sociálních sítích až po systematickou online komunikaci a analýzu a vyhodnocování marketingových aktivit.

Příručka online marketingem

Zdroj:  Out of Office

Foto: www.isifa.com

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).