Hlavní navigace

Názor k článku Stále více saháme po podnikání jako vedlejšáku. Má to své výhody od xmarek - Upřímně svého času jsem uvažoval podobně. Ne kvůli...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 9. 2014 15:21

    xmarek (neregistrovaný)

    Upřímně svého času jsem uvažoval podobně. Ne kvůli penězům, s tím jsem problém neměl, ale jako workoholik jsem se prostě doma nudil. A stereotyp jednoho zaměstnání jsem řešil tímto způsobem. Bohužel je to jak vytloukat klín klínem. Pokud nejste schopni utáhnou domácnost z jednoho platu tak je někde problém a stejně je to když hledáte nějaký únik. Dřív nebo později totiž zjistíte, že Vás to nenaplňuje a, že Vám to finančně možná trošku pomůže, ale za cenu ztráty identity, o rozvratu rodiny, ztráty přátel apod. nemluvě.
    U mě to nakonec vedlo k tomu, že jsem se totálně izoloval a práce byla na prvním místě, nebo spíš na jediném. Cestu jak z toho ven jsem našel v tomto dokumentu: goo.gl/QOSpFG (nebo verze pro mobily: goo.gl/9syEvG). Ne, že bych přestal pracovat, to rozhodně ne. Ale zjistil jsem, že jsou i krásnější věci na světě než je práce, třeba láska. Přistihl jsem se i u toho, že jsem se začal více zajímat i o kulturu, sport atd. Je toho mnoho. A peníze? Ty už neřeším, protože v tom jsem našel způsob jak se zajistit. Minimálně na to co potřebuji. :)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).