Hlavní navigace

Názor k článku Tři prodejci porušili zákon o prodejní době, všechny je udali spoluobčané od brk - Docela by mě zajímal profil těch bonzáků. Konkurent,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 4. 2017 19:05

    brk (neregistrovaný)

    Docela by mě zajímal profil těch bonzáků. Konkurent, který chce "rovné podmínky", zaprděný dědek, co dodneška nerozdýchal, že mu zrušili lidové milice, ...?

    Ono to je vůbec takové divné. Zavřeme obchody, aby si personál odpočinul a naženeme do práce lidi z ČOI, aby kontrolovali, jestli je zavřeno. Nebo EET. Data musí být odeslána do dvou dnů na FÚ. Proč ne do dvou pracovní dnů? Když se v pátek odpoledne před zavíračkou pos... EET pokladna, tak nejpozději v neděli musí jít do práce někdo, kdo to opraví, aby šlo data poslat a někdo z toho obchodu, kdo ho k tomu pustí, i kdyby měl ten krám normálně o víkendu zavřeno.

    Navíc to samo o sobě moc nefunguje. Známá prodává v hypermarketu. V prací byla v pátek, sobotu i neděli. V pondělí měla teoreticky volno. V praxi šla na noční, aby měli v úterý ráno již vše připravené pro zákazníky. V pondělí tedy velkou část dnes spíš odpočívala před noční, místo toho, aby si užívala svátku.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).