Hlavní navigace

U letiště v Praze vzniká největší outletové centrum. Nabídne 190 obchodů

25. 10. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Prague The Style Outlets
(FOTOGALERIE) Nejenom slevami, ale i interiérem bude lákat outletové centrum v metropoli. Návštěvník projde Starým Městem, aniž by zavítal do centra Prahy.

Nedaleko Letiště Václava Havla v Praze stojí objekt, který posledních pár let nepřinášel majitelům žádné zisky. Teď má ambice stát se největším outletovým centrem v Česku. Společnosti Neinver a The Prague Outlet do dokončení outletového centra Prague The Style Outlets u pražského letiště investují přes miliardu korun. Příležitost se tak nabídne téměř dvěma stovkám obchodníků. Které konkrétní módní značky budou v centru nabízet své zboží, není známo.

Zaujme interiérem

Vzhled interiéru outletového centra má nabídnout zákazníkům procházku centrem Prahy. Podle zástupců firem bude totiž vycházet z tradiční pražské architektury Starého Města. Otevření prvních obchodů v Prague The Style Outlets se plánuje na podzim roku 2017.

Konkurence je jen v Praze a na Moravě

Česká republika v současné době nabízí pouze dvě outletová centra. Jedno se nachází v Hatích u Znojma, druhé vyrostlo ve Štěrboholích v Praze. Stavba dalších je v přípravách., Vzniknout by mohla na Tachovsku a na Znojemsku.

Prohlédněte si ve fotogalerii, jak bude interiér nového outletu nedaleko pražského letiště vypadat. 

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).