Hlavní navigace

Názor k článku Už dvě negativní recenze odvádí zákazníky. Jednejte proto okamžitě od Gchd - Před několika lety mě napálila stavební firma Kubík...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 6. 2014 11:47

    Gchd (neregistrovaný)

    Před několika lety mě napálila stavební firma Kubík a Hrad, s.r.o. Obrala mě o několik desítek tisíc korun při naoko prováděné rekonstrukci bytu. Soudit se mi kvůli tomu nechtělo. Zkoušel jsem se dovolat pomoci u ČOI, živnosťáku. Samozřejmě bez výsledku. Hodil jsem to tedy do několika netových diskusí. Nejdřív se mi páni dělníci, jednatelé Milan Kubík a Karel Hrad vysmívali. Už měli nějaké zkušenosti, ovšem s někým houževnatějším se nesetkali. Pak přišlo na podávání vysvětlení na Policii ČR, nakonec mi vyhrožovali "ustřelení palice a zabitím mimina". 
    Po nějakých 5 letech mi ještě dnes přijde manželka jednatele Karla Hrada, paní výchovná poradkyně z Gymnázia Christiana Dopplera RNDr. Zuzana Hradová se svým synem Adamem Pecinou, studentem 4. ročníku stavební fakulty ČVÚT pokopat a poplivat dveře od bytu. Ale za ten krásný pocit, že ti hajzlové už skoro nikoho (kromě těch co nejsou schopni používat google) neokradou, to stálo.
    V českém právním řádu má podvedený jen jedinou jistou možnost. Rozmáznout zloděje na netu. 
    Divím se, že se v ČR najde server, který radí zlodějům jak postupovat  proti podvedeným zákazníkům. 

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).