Hlavní navigace

V Česku znovu ožívá nostalgická značka Mototechna. Nabídne zánovní vozy

12. 9. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Zánovní auta, vozy na splátky, pojištění i garanci nabídne v novém kabátě Mototechna. Ta se po letech vrací na český trh jako legendární značka. (FOTOGALERIE)

Zánovní vozy a spojenou servisní činnost nabídne Mototechna, která se po letech vrací do Česka. Pobočky budou dostupné v Praze, Brně a Ostravě a rozšíří se také na Slovensko.

Čtěte také: Víme, jaké auto sluší extrovertním podnikatelům. Podívejte se na fotogalerii

Nostalgická značka je známá především z období před listopadem 1989. V té době musel zákazník čekat na vůz z Mototechny fronty. Existovaly i pořadníky s nekonečnými čekacími lhůtami. Mototechna jako státní podnik nakonec skončila v likvidaci. Ta nová však využívá pouze ochranné známky a webovou adresu mototechna.cz a bude pravým opakem bývalého státního podniku. Nabídne zánovní vozy ihned a levnější o 30 až 50 procent oproti cenám nových vozů.

Průvodce luxusními vozy na TopDrive.cz

Mototechnu uvádí do nového života společnost AAA AUTO. Pod značkou Mototechna sjednotíme prodej zánovních vozů a servisní činnost, komentovala novou strategii generální ředitelka AAA AUTO Karolína Topolová. Jak však upozornil šéfredaktor serveru TopDrive.cz Tomáš Čanda, Mototechna je pouze chytře zaobalené P. R.: Mototechna, respektive AAA AUTO prostřednictvím Mototechny nic nového nepřináší, jsou to jen jejich stávající služby zabalené do retro jména, řekl Čanda. 

Mototechna bude mít podle Topolové na skladě až 300 automobilů. Půjde o vozy zánovní, zpravidla tzv. referenční s maximálně 30 tisíci najetými kilometry a stářím do dvou let. Ke zbývající tovární záruce budeme poskytovat ještě dvouletou garanci mechanického stavu a budeme také garantována možnost zpětného odkupu vozů, zakoupených v Mototechně, dodala Topolová.

Čtěte také: Víme, jaký vůz bude slušet vašemu podnikání i rodině

Brand24

Mototechna nabídne všechny běžné služby autosalonu, jakými jsou výkup vozů protiúčtem, poskytování finančních produktů na nákup vozu, pojištění, služby servisu, prodej náhradních dílů a navíc také půjčovna automobilů a asistenční služby. Do budoucna se bude Mototechna ve větší míře věnovat také prodeji zánovních elektromobilů a hybridních automobilů.

Mototechna je držitelem certifikátu SAOP, který uděluje Sdružení obrany spotřebitelů Všeobecným obchodním podmínkám, jež úspěšně prošly spotřebitelským auditem a jsou tedy pro zákazníky bezpečné.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).