Hlavní navigace

Názor k článku Videopůjčovny jsou na seznamu ohrožených druhů. Majitelé třou bídu s nouzí od Karel - Pán tady provozuje (asi spíš pro radost) umírající...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 12. 2016 16:09

    Karel

    Pán tady provozuje (asi spíš pro radost) umírající obchodní záměr. Není to kvůli pirátství nebo kvůli levným DVD v trafikách, je to protože nikoho už nebaví běhat do půjčovny, jako jsme to dělali v devadesátkách. Ostatně jak zmínil pán výše - nový počítač už většinou mechaniku ani nemá a pokud si jí dokoupíte, tak BluRay stejně nepřehraje bez patřičného SW.

    Že není potřeba nových regulací nebo zásahů ze strany států dokazuje hudební průmysl. Ten se dokázal přesunout do nové doby a řada lidí, co znám si hudbu buď kupuje v on-line obchodech nebo pronajímá formou předplatného, ale nikdo z nich si nejde koupit kompakt do kamenné prodejny a rovněž nikdo z nich hudbu nestahuje nelegálně z torrentů nebo odjinud - je prostě jednodušší si párkrát kliknout + zaplatit rozumnou cenu než někam běhat nebo stahovat pochybné soubory o ještě pochybnější kvalitě.

    Panu majiteli přeji hodně štěstí. Ať se zkusí podívat na věci typu VOYO, HBO GO nebo Netflix a zjistí, proč mu to nešlape.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).